Diverse

Un burger vegetarian de post îţi satisface poftele şi necesităţile nutriţionale

Din ce în ce mai multe persoane aleg să ţină post sau să aibă un stil de viaţă bazat pe o alimentaţie formată din legume şi din vegetale, eliminând carnea o perioadă sau total din relaţia lor. Din acest motiv, fast-food-urile au creat varianta de burger vegetal, la fel de delicioasă ca şi varianta burgerilor clasici, din carne.

Din ce este preparat un burger vegetal?

Contrar aşteptărilor, un burger vegetal tine de foame, este sănătos şi este preparat din ingrediente de bună calitate, şi nu este o combinaţie periculoasă de grăsimi săturate şi de alimente fără gust. Alimentele vegetariene din oferta fast-food-urilor sunt cât se poate de sănătoase, iar burgerii vegetali au acelaşi gust ca şi cei din carne tocată, doar că reprezintă o alegere sănătoasă pentru cei care ţin post sau pentru cei care au o astfel de dietă.

Un burger vegetal este preparat din chiflă, chiftelele de legume, din ciuperci, roşii, castraveţi murați, ardei copţi, salată şi diferite sosuri vegetale. Chiftelele din legume, spre deosebire de cele din carne sunt preparate din mazăre, porumb, precum şi din alte legume suculente şi gustoase. De regulă, burgerii vegetali sunt acompaniaţi de cartofi sănătoşi, copţi pe plita şi de un suc delicios.

Burgerii vegetali sunt ideali pentru dietele vegetariene şi pentru perioadele de post, susţinând un stil de viaţă sănătos.

Câte calorii are un burger vegetal? Dar un meniu? Îngraşă?

Un burger vegetal face parte din categoria alimentelor fast-food cu un conţinut bogat în legume, dar din păcate şi în grăsimi, având mai puţine proteine şi mai mulţi carbohidraţi şi fibre decât burgerul din carne. 100 de grame de burger vegetal poate avea până la 300 de calorii, ceea ce înseamnă că un meniu poate înlocui cu succes mesele de peste zi, iar în situaţia în care consumatorii sunt la dietă, vor consuma, pe lângă acest meniu, doar o gustare sau fructe în ziua respectivă.

Burgerul vegetl este un adevărat răsfăţ pentru simţurile consumatorilor, însă îngraşă, la fel ca orice alt lucru bun. Dar, dacă nu este consumat în mod constant, burgerul vegetal nu reprezintă o problemă pentru siluetă.

Ce poţi comanda pe lângă burgerul vegetal pentru un meniu complet?

Vegetarienii sau persoanele care ţin post pot comanda, pe lângă burgerul vegetal, o porţie de cartofi copţi pe plita sau crunch, dar şi cartofi negri pentru a completa meniul, precum şi un desert delicios şi sănătos şi o sticlă de suc.

A fi vegetarian şi a ţine post nu este un motiv de laudă, ci este o opţiune, uneori o alegere pe viaţă, mai ales pentru cei care renunţă la carne, dar nu pot renunţa la ideea de a se răsfăţa cu unele preparate care să le aline simţurile. Un burger vegetal reprezintă o combinaţie foarte bună de ingrediente de calitate, de legume coapte sau trase la tigaie, cu un gust apropiat de cel al altor produse fast-food cu carne.