Lifestyle

Beneficiile carnii de pui pentru cei care merg la sala

Indiferent daca doriti sa construiti muschi sau sa ardeti grasimi, un nutrient pe care nu il puteti taia niciodata din dieta dvs. este proteina si una dintre principalele surse de proteine ​​pentru culturisti tinde sa fie pieptul de pui fara piele. Intotdeauna vei putea vedea un culturist care mananca piept de pui de mai multe ori pe zi, pur si simplu pentru ca este incarcat cu proteine ​​cu foarte putine grasimi sau carbohidrati. Asadar, chiar si atunci cand se pregatesc pentru un concurs, pieptul de pui este o sursa de alimente ideala pentru ei.

Nicio sursa de proteina slaba in calorii nu are o reputatie mai respectata decat pieptul de pui. Mai exact fara oase, fara piele, pieptul de pui a fost in mod constant in varful listei de proteine ​​slabe pe care sa le mananci pentru a pierde din greutate.

Valori nutritionale

Pe langa faptul ca este o putere de ardere a grasimilor, pieptul de pui ofera o multime de beneficii pentru sanatate pentru a va ajuta sa mentineti sanatosi. Ar trebui sa observati ca ½ piept de pui are aproximativ 142 de calorii si doar 3 grame de grasime.

Valorile nutritionale ale pieptului de pui ne arata, de asemenea, ca nu exista carbohidrati, zahar sau fibre, dar exista aproximativ 31 de grame de proteine ​​in doar o jumatate de piept de pui! De asemenea, aceleasi informatii ne mai spun ca puteti obtine multe vitamine esentiale, inclusiv vitaminele E, B6 si B12.

Puteti obtine, de asemenea, vitamine esentiale pentru functiile sanatoase ale corpului, inclusiv riboflavina, niacina si tiamina. Mineralele, care ofera multe dintre beneficiile pentru sanatate ale pieptului de pui, se gasesc in numar sanatos intr-o singura portie. De exemplu, fosforul si seleniul reprezinta mai mult de 20% din valoarea dvs. zilnica recomandata.

Exista, de asemenea, cantitati mici, dar utile de calciu, fier, potasiu si zinc gasite in aceasta carne de pui. Veti fi, de asemenea, fericiti sa stiti ca ½ piept de pui va ofera, de asemenea, cantitati semnificative de acizi grasi omega-3, care sunt esentiali pentru un organism sanatos.

Cel mai bun moment pentru a manca carne de pui

Puteti manca pui practic oricand. Puteti avea post-antrenament pentru a va asigura ca muschii dvs. obtin proteinele necesare pentru crestere si, de asemenea, la cina, deoarece este sarac in grasimi si contine practic zero carbohidrati.

Sanii de pui sunt versatili si foarte usor de gatit. Asigurati-va ca nu il gatiti prea mult, deoarece multe persoane stau departe de pieptul de pui, deoarece il considera „prea uscat”. Il puteti gati cu ardei copti si ceapa pentru sau adaugati legume si aroma amestecate cu sos de curry sau soia si ghimbir pentru o masa internationala. Feliati un piept de pui si asezati-l peste o salata pentru o infuzie sanatoasa de proteine. Puteti consulta alte cateva retete uimitoare cu pui chiar aici pentru a va ajuta sa va satisfaceti papilele gustative.

La Provincia va propune o gama variata de produse nepreparate din carne de pui pentru a va ajuta sa va atingeti scopul cand vine vorba de sala de forta, indiferent daca este vorba de a pune masa musculara sau de a reduce kilogramele in plus.